Потребителите на Android и OS получават удобство от уеб версията Мобилната

...
Потребителите на Android и OS получават удобство от уеб версията Мобилната
Коментари Харесай

И мобилният Gmail вече превежда имейли автоматично

Потребителите на Android и OS получават улеснение от уеб версията 

Мобилната версия на Gmail към този момент предлага превод на писмата от един език на различен
(снимка: CC0 Public Domain)

Преводът на уеб наличие от един език на различен е огромно улеснение за интернет потребителите. Сега тази потребна функционалност се придвижва и в мобилната е-поща Gmail на Гугъл.

Функцията за автоматизиран превод от дълго време е налична за потребителите на уеб версията на Gmail. Новото е, че в този момент Гугъл я добави към мобилната версия на имейл услугата, която милиони хора по света употребяват всеки ден.

За потребителите на Gmail на устройства с операционна система Android функционалността за превод ще стане налична тази седмица, а в iOS версията на приложението ще се появи в края на месеца, заяви PC World.
още по темата
Както при уеб версията, потребителят ще види дребен банер в горната част на имейла. Ако главният език на потребителя е британски, банерът ще предложи превод на известието на точно на британски.

В допълнение към това потребителят може да избере алтернатива, с която всички входящи известия ще бъдат автоматизирано преведени на определения език.

Разбира се, потребителят може да откаже потреблението на новата функционалност, само че Гугъл я прави оценка като „ доста известна “, изхождайки от статистиката за преводача на писма в уеб версията на Gmail.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР